متین ستوده متولد 22 اردیبهشت 1364(35ساله) در تهران،
پدرش سید حسین ستوده از کارمندان بازنشسته صدا و سیما و مادرش هم معلم بازنشسته می باشد، یک برادر بزرگتر بنام مانی و یک خواهر بزرگتر بنام مریم دارد اصالتا اهل خرم آباده و از قوم لر می باشد البته هرکس هرجایگاهی که دارد به راستی برایش زحمت کشیده
اولین بار از طریق پدرش در سال 1371 وقتی 7 ساله بود در سریال بازنشستگی جلوی دوربین رفت سپس در سال 1374 هم در سریال این خانه دور نیست حضور داشت بعد از این دو تجربه پدر بخاطر عقب افتادن درس با حضور او در این عرصه مخالفت کرد
بعد از پایان نصفه و نیمه تحصیلات وارد کارگاه بازیگری
از سال 1388 که 24 ساله شد با سریال عملیات 125 به تلویزیون بازگشت و با فیلم خانه دیگری در سال 94 وارد پرده
در بیوگرافی متین ستوده غم انگیزترین نکته این است که وی شکست عشقی خورده است یک نفر مرا صادقانه دوست داشت ولی من قدر احساسش را ندانستم و بی رحمانه با او صحبت کردم، بعد که برگشتم، پذیرفته نشدم، جایم پر شده بود، من دیر برگشته بودم
من از ابتدا از
زیباترین صحبتی که در بیوگرافی متین ستوده برام جالب بود این بود کهاز بازیگری یاد گرفتم هر جا و مرتبه و جایگاهی که هستم، مغرور نشوم غرور، سهم مهلک این حرفه است به راحتی به عرش می بردت اما یکدفعه به خودت می آیی و می بینی چنان به فرش کوبیده شدی که هیچی ازت باقی نمونده است
آزاده نامداری را بهترین دوست خود می داند و معتقد است او بدشناسی آورده، و گلشیفته فرهانی رو هم نابغه می داند چون استاد پیانو است و به چند زبان زنده دنیا مسلط می باشدمی گوید :
زیباترین صحبتی که در بیوگرافی متین ستوده برام جالب بود این بود کهاز بازیگری یاد گرفتم هر جا و مرتبه و جایگاهی که هستم، مغرور نشوم غرور، سهم مهلک این حرفه است به راحتی به عرش می بردت اما یکدفعه به خودت می آیی و می بینی چنان به فرش کوبیده شدی که هیچی ازت باقی نمونده است
آزاده نامداری را بهترین دوست خود می داند و معتقد است او بدشناسی آورده، و گلشیفته فرهانی رو هم نابغه می داند چون استاد پیانو است و به چند زبان زنده دنیا مسلط می باشدمی گوید :
منبع : Biographyha.com
بیوگرافی متین ستوده همراه با اسامی کامل فیلم ها
ستوده ,متین ,بیوگرافی ,سریال ,سال ,ها ,متین ستوده ,بیوگرافی متین ,در سال ,می داند ,با سریال ,آزاده نامداری را بهترین ,گوید گلشیفته فراهانی با , گلشیفته فراهانی با کارگردانایی ,گلشیفته آزاده نامداری را
درباره این سایت