بیوگرافی متین ستوده

بیوگرافی متین ستوده همراه با جدیدترین تصاویر اینستاگرام

متین ستوده متولد 22 اردیبهشت 1364(35ساله) در تهران، بازیگر زن ایرانیست  دانشجوی انصرافی رشته مدیریت بازرگانی می باشد، اولین بار با حمایت پدر جلوی دوربین رفت و با سریال لیسانسه ها به شهرت رسید، او خود را پایبند به اصول می داند بیوگرافی متین ستوده در بیوگرافیها از کاملترین بیوگرافی این بازیگر دوست داشتنی در سراسر اینترنت است با ما همراه باشید

خانواده با اصالت

پدرش سید حسین ستوده از کارمندان بازنشسته صدا و سیما و مادرش هم معلم بازنشسته می باشد، یک برادر بزرگتر بنام مانی و یک خواهر بزرگتر بنام مریم دارد اصالتا اهل خرم آباده و از قوم لر می باشد البته هرکس هرجایگاهی که دارد به راستی برایش زحمت کشیده

در 7 سالگی اولین تجربه را به دست آورد

اولین بار از طریق پدرش در سال 1371 وقتی 7 ساله بود در سریال بازنشستگی جلوی دوربین رفت سپس در سال 1374 هم در سریال این خانه دور نیست حضور داشت بعد از این دو تجربه پدر بخاطر عقب افتادن درس با حضور او در این عرصه مخالفت کرد

پدرم دیگر کمکم نکرد

بعد از پایان نصفه و نیمه تحصیلات وارد کارگاه بازیگری امین تارخ شد اما دیگر رانت پدر بود چون او و هم نسلانش دیگر بازنشسته شده بودند خودش می گوید بعد از شروع دوباره، از هیچ حمایت و واسطه‌ ای بدلی عوض شدن تمام عوامل و رفقای پدرم بهره نبردم و تنها سرمایه‌ هایم خدا و تلاش خودم بود

متین ستوده

تجربه سینما

از سال 1388 که 24 ساله شد با سریال عملیات 125 به تلویزیون بازگشت و با فیلم خانه دیگری در سال 94 وارد پرده سینما شد با سریال یادآوری در سال 1392 که از آن بعنوان نقطه عطف زندگی هنری اش یاد می کند شناخته شده و در سال 95 با سریال لیسانسه ها به شهرت رسید

وقتی شکست عشقی خورد

در بیوگرافی متین ستوده غم انگیزترین نکته این است که وی شکست عشقی خورده است یک نفر مرا صادقانه دوست داشت ولی من قدر احساسش را ندانستم و بی ‎‌رحمانه با او صحبت کردم، بعد که برگشتم، پذیرفته نشدم، جایم پر شده بود، من دیر برگشته بودم

خدا کنار من است

من از ابتدا از خدا خواستم اگر چیزی به صلاح من است برایم اتفاق بیافتد خداوند همیشه هوای من را داشت اکنون نیز فکر می‌ کنم خدا همراهم است و از من محافظت می‌ کند، اگر امدادهای خدا نبود هرگز به اینجا نمی‌ رسیدم

خودمو نمیگیرم

زیباترین صحبتی که در بیوگرافی متین ستوده برام جالب بود این بود کهاز بازیگری یاد گرفتم هر جا و مرتبه و جایگاهی که هستم، مغرور نشوم غرور، سهم مهلک این حرفه است به راحتی به عرش می بردت اما یکدفعه به خودت می آیی و می بینی چنان به فرش کوبیده شدی که هیچی ازت باقی نمونده است

حامی گلشیفته

آزاده نامداری را بهترین دوست خود می داند و معتقد است او بدشناسی آورده، و گلشیفته فرهانی رو هم نابغه می داند چون استاد پیانو است و به چند زبان زنده دنیا مسلط می باشدمی گوید : گلشیفته فراهانی با کارگردانایی کار کرده است که 99 درصد بازیگران ایرانی حتی این کارگردان ها رو از نزدیک ندیده اند

خودمو نمیگیرم

زیباترین صحبتی که در بیوگرافی متین ستوده برام جالب بود این بود کهاز بازیگری یاد گرفتم هر جا و مرتبه و جایگاهی که هستم، مغرور نشوم غرور، سهم مهلک این حرفه است به راحتی به عرش می بردت اما یکدفعه به خودت می آیی و می بینی چنان به فرش کوبیده شدی که هیچی ازت باقی نمونده است

حامی گلشیفته

آزاده نامداری را بهترین دوست خود می داند و معتقد است او بدشناسی آورده، و گلشیفته فرهانی رو هم نابغه می داند چون استاد پیانو است و به چند زبان زنده دنیا مسلط می باشدمی گوید : گلشیفته فراهانی با کارگردانایی کار کرده است که 99 درصد بازیگران ایرانی حتی این کارگردان ها رو از نزدیک ندیده اند

منبع : Biographyha.com

تم میکر | انجام خدمات تحت وب

بیوگرافی متین ستوده همراه با اسامی کامل فیلم ها

بیوگرافی اندرو لینکن سریال مردگان متحرک

فیلم مردگان متحرک walking dead

ستوده ,متین ,بیوگرافی ,سریال ,سال ,ها ,متین ستوده ,بیوگرافی متین ,در سال ,می داند ,با سریال ,آزاده نامداری را بهترین ,گوید  گلشیفته فراهانی با , گلشیفته فراهانی با کارگردانایی ,گلشیفته آزاده نامداری را

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

hoshanf56 مطالب اینترنتی sammoha کانون معلولان منطقه 19 الهی به امید تو دانلود کتاب خارجی دین دین کلیپ بانک لینک های دانلود فیلم ، دانلود سریال و دانلود آهنگ میباشد. دانستنی و پوزیشن جنسی khabaretazeh omdehmoarefi